Donateurs
Agenda
21-08-2019
woensdag 21 augustus 2019: Speel-o-theek voor het eerst weer open na de zomervakantie.
16-10-2019
woensdag 16 oktober 2019: Herfstvakantie - speel-o-theek gesloten
18-10-2019
vrijdag 18 oktober 2019: Herfstvakantie - speel-o-theek gesloten

Meer lezen

Reglement

 

Op deze pagina tref je het reglement van speel-o-theek ´t Wisseltje aan. Veel van hetgeen hier vemeld wordt, vind je ook terug op de andere pagina´s. Maar hier staan de belangrijkste punten nog een keer op een rijtje.

Art. 1 Het speelgoed van de speel-o-theek is bedoeld voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Maar natuurlijk kunnen ook andere doelgroepen hiervan gebruik maken (bijvoorbeeld ouderen, gastouders of gehandicapten).

Art. 2 In dit reglement worden geen bedragen genoemd. De prijzen van onze abonnementen kun je lezen in onze folder of op de deze website.

Art. 3 Een abonnement is steeds één jaar geldig, te rekenen vanaf de inschrijfdatum. Mocht je het abonnement niet willen verlengen, dan kan dit mondeling of schriftelijk worden opgezegd.

Art. 4 Met een abonnement mag je, tegen een klein leenbedrag per keer, iets kiezen uit de kast of van het grote materiaal. Ook mag je dan een puzzel of spel lenen. Als abonnee kun je ook gebruik maken van het "bijzonder speelgoed",  zoals de WII, het springkussen en nog meer.

Art. 5 De speel-o-theek beschikt ook over een knipkaart. Met een knipkaart kan er drie keer speelgoed worden geleend, zonder leengeld te betalen. Er mag per keer materiaal uit een willekeurige categorie én iets uit de A of B categorie worden geleend. De knipkaart heeft een geldigheidsduur van 1 jaar, te rekenen vanaf de inschrijfdatum.
Op een knipkaart is het niet mogelijk gebruik te maken van het "bijzonder speelgoed" .

Art. 6 De uitleentermijn voor het speelgoed is drie weken. Verlenging met drie weken is mogelijk (dit kan ook telefonisch tijdens openingstijden), mits het speelgoed niet gereserveerd is.
Er mag maar één periode verlengd worden.

 

 

 

 

2  3  Volgende  >> 
X