Donateurs
Agenda
26-08-2020
woensdag 26 augustus 2020: Speel-o-theek mogelijk voor het eerst weer open.

Meer lezen

Speelgoedbeurs

 

Om extra inkomsten te genereren organiseert Speel-o-theek 't Wisseltje tweemaal per jaar een speelgoedbeurs. De opbrengst van deze beurs wordt gebruikt om het aanbod van speelgoed op peil en actueel te houden.

 

Op de speelgoedbeurs wordt speelgoed te koop aangeboden, dat ingebracht is door anderen die dat speelgoed niet meer gebruiken. Het gaat dus om tweedehands speelgoed.

Het aanbod is erg divers. Van puzzels en spellen tot kinderfietsjes en alles wat daar tussen zit. Het kan zeker de moeite waard zijn om eens te komen kijken.

Tegelijkertijd met onze beurs vindt er een kinderkledingbeurs, die onder verantwoording van een andere organisatie gehouden wordt, plaats.
Dus naast speelgoed kun je ook kinderkleding aanschaffen.

In principe vinden de beurzen in het voor- en najaar in De Wanmolen in Zetten plaats.

Zelf kun je natuurlijk ook weer de kleding waar je kind uitgegroeid is en speelgoed dat niet meer gebruikt wordt, te koop aanbieden. Dat kan je nog een leuk bedrag opleveren.

Meer informatie vind je hier.

In onze agenda op deze site vind je de data waarop de beurzen gehouden worden.

 

               

Wordt jouw speelgoed niet verkocht en wil je er toch vanaf? Denk dan eens aan de Stichting Speelgoedbank Arnhem, Speelstoet. Speelstoet is er speciaal voor gezinnen die weinig te besteden hebben en daardoor niet in staat zijn speelgoed voor hun kinderen te kopen.

Bij Speelstoet kunnen kinderen een aantal keren per jaar gratis (tweedehands) speelgoed uitzoeken. 

Dus een speelgoedwinkel zonder kassa!

Speelstoet is opgericht door een aantal enthousiaste vrijwilligers in samenwerking met Volkshuisvesting Arnhem en Siza. 

Meer informatie vind je op www.speelstoet.nl

X