Donateurs
Agenda
26-08-2020
woensdag 26 augustus 2020: Speel-o-theek mogelijk voor het eerst weer open.

Meer lezen

Vrijwillig(st)er iets voor jou?

 

De speel-o-theek is dringend op zoek naar nieuwe vrijwillig(st)ers. Zonder extra hulp lukt het niet iedere woensdagmiddag en vrijdagavond gelegenheid te bieden om speelgoed te lenen of terug te brengen.

 

Als vrijwilliger draai je met enige regelmaat diensten tijdens de openingstijden van de speel-o-theek. Een dienst duurt maximaal 2 uur. Een kwartier voor aanvang van de openingstijd worden de spullen klaar gezet. Na afloop van de openingstijd worden de spullen ook weer opgeruimd.
Ieder kwartaal wordt een rooster opgesteld. Hieraan voorafgaand kun je jouw voorkeuren aangeven: wanneer kun je wel en wanneer niet. Hoe vaak je een dienst draait is afhankelijk van jouw mogelijkheden en wensen. Kun je niet elke week, dan kun je ook eens in de twee weken of eens in de maand een dienst draaien. Alle hulp is welkom.

 

De inspanning hoeft niet zo groot te zijn. Een dienst is goed te combineren met het terugbrengen en lenen van speelgoed. Je komt wat eerder en blijft wat langer. Daar staat tegenover dat je al het beschikbare speelgoed onder ogen krijgt en kunt vragen naar ervaringen met het speelgoed. Je werkt samen met een leuke groep vrijwilligers. Bovendien draag je een steentje bij aan de voortzetting van de huidige openingstijden. Tot slot vinden de kinderen, die gewoon mee kunnen komen, het vaak heel leuk om in de speel-o-theek te spelen.

 

Heb je belangstelling gekregen?
Meld dit, nadat je onze privacyverklaring hebt gelezen, dan aan één van de vrijwillig(st)ers tijdens de openingstijden of stuur een mail aan speelotheekzetten@gmail.com. Vermeld in die mail je naam en je telefoonnummer. Een bestuurslid neemt binnen enkele dagen contact met je op.
 

 

X